Nikdo vás nešmíruje – jaký máte názor na bezpečnostní kamery? Pokud slouží dobrému účelu, svůj význam mají, ale je to přece jen technika, snadno zneužitelná negativním směrem. Jakékoli bezdůvodné šmírování, nebo naopak důvodné, s podezřením na nějakou trestnou činnost může ohrozit kohokoli z nás, a nejvíce příležitostí vzniká tam, kde jsou lidé vystavováni na své parcele jako na výkladní skříni. Proto má svůj význam oplocení, alespoň z míst, kde jste veřejnosti na očích, a to takové, kde nemá nikdo příležitost k nějakému sledování.

cihlová zeď

Něco jiného je vyjít si na koupaliště, kde jsou desítky lidí se stejným úmyslem, a jiná situace je u vás na zahradě, v soukromí, kde jste v plavkách u bazénu jen vy. A co když byste se rádi svlékli do naha a užívali si bazén jen tak, bez plavek? Pak se vám betonový plot může hodit.

Nefouká na vás – větrné počasí občas přináší listy stromů a prach z ulice a to není zrovna důvod k radosti. Pokud máte zahradu umístěnou tak, že od severozápadu je odkrytá a má na vás přímý vliv silnější vítr například při posezení pod pergolou, můžete si vypomáhat betonovým plotem v Hradci Králové Montáž MPC a kdekoli jinde. Ochranu před větrem oceníte i na zahradě při badmintonu, a poslouží i dětem, které si tu hrají na pískovišti nebo na terase za domem.

rostliny na zdi

Hluk zvyšuje nebezpečí chronického stresu – hluk má na nás větší vliv, než si možná myslíte, nepůsobí jen na zvukovod, ale ovlivňuje naší psychiku, a to dosti výrazným způsobem. Pokud si chcete udržet zdraví a svěžest i v seniorském věku, vyhýbejte se hlasité hudební produkci. Bohužel má na nás negativní vliv i hluk z ulice, a máme-li možnost jej alespoň zčásti potlačit, měli bychom to udělat. Betonové ploty jsou v tomto směru jistým pomocníkem, i když samozřejmě nezajistí hrobové ticho, ovšem každá maličkost se počítá k dobru.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup