Máte doma malého prcka, který se už snaží stavět na své vlastní nohy a zkouší první krůčky? Ulehčete mu to a pořiďte mu chodítko, které se vším pomůže.

Ulehčete dětem jejich první krůčky. Jaké jsou výhody dětského chodítka?

Děti jsou v prvních měsících života velmi zvídavé a velmi rychle se učí. Chodit se učí každé dítko jinak rychle a první krůčky se obvykle neobejdou bez pádů a nějakých těch odřenin a boulí na hlavě. Uhlídat malého neposedu, který se už tolik chce rozběhnout, je někdy nadlidský úkol. Zvláště pro maminky, které musejí doma ještě udělat tolik práce může být složité dítko uhlídat. Skvělou pomůckou pro dětské první krůčky jsou chodítka.

red-bear-child-childhood

S chodítkem nebo bez

Názory na pořizování chodítek se dost liší a každá maminka si o tom myslí své. Pokud dítěti ale pořídíte dětské chodítko levně chytraliska.cz určitě chybu neuděláte. Nejedná se o klasické chodítko, ve kterém děti sedí, právě tyto modely rozdělují rodiče na dva tábory, jde o multifunkční panel na kolečkách, které dítko může tlačit před sebou a tím má stabilní a kvalitní oporu pro své první kroky. Rodič se nemusí obávat, že dítko upadne, když se má stále čeho držet, mnohem snadněji se tak může samo rozchodit a začít prozkoumávat svět.

Tyto chodítka mají stabilní a pevnou konstrukci, kolečka jsou uzpůsobena tak, aby zabraňovaly samovolného ujíždění a dítě se tak může na chodítko skutečně spolehnout. Získá tak oporu, se kterou se mu bude mnohem snadněji chodit zvláště v začátcích, kdy je každé dítě tolik nejisté.

pexels-photo-265987

Na učení i na hraní

Kromě toho, že chodítko pomůže dítěti naučit se samostatně chodit, jeho barevný a hrací panel poskytne dítěti zábavu, když si bude chtít od chození odpočinout. Dítě může před panelem pouze sedět a hrát si. Chodítko může také vydávat zvuky, které děti mají rády, je hodně barevné a obsahuje hrací části, které dítko na dlouhou chvíli zabaví. Interaktivní chodítka jsou stále oblíbenější a to jak u rodičů, tak i u jejich malých ratolestí.

Usnadněte svým dětem jejich první kroky a nechte je prozkoumávat všechno, co je okolo.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup